skip to Main Content

Actie zonnepanelen

Lukkes BV is één van de gespecialiseerde installatiebedrijven die meedoet aan de zonnepanelenactie van de gemeente Súdwest-Fryslân. Wanneer u tijdens de actieperiode zonnepanelen koopt, dan profiteert u van het inkoopvoordeel.

Schrijf je hier voor 1 augustus 2022 in. Als particulier kunt u de BTW terugvragen. Doet u mee aan de actie, dan wordt dit gratis voor u verzorgd.

Nadat u zich heeft aangemeld, komen we vrijblijvend bij u langs voor deskundig advies. Uit ervaring weten we dat de aanschaf van zonnepanelen vaak de start is van het verduurzamen van uw woning.

Kies voor zonnepanelen en u haalt energie uit de zon in huis. Met zonne-energie wekt u stroom op en verlaagt u uw energierekening. Velen kiezen daarom meteen voor elektrisch koken in plaats van koken op gas. De aanpassing van de meterkast die daar voor nodig is, kunnen wij meteen voor u verzorgen.

Met een zonneboiler verwarmt u uw water. Ook hiermee bespaart u aanzienlijk op het verbruik van gas. Bovendien krijgt u subsidie voor de aanschaf een zonneboiler. Met een hybride warmtepompsysteem bespaart u nog meer op uw gasverbruik. Dit systeem past gewoon op uw bestaande radiatoren.

Laat zonne-energie voor u werken en doe nu mee aan de actie.

We geven u graag deskundig advies. Doe nu mee aan de zonnepanelenactie. Aanmelden kan tot 1 augustus 2022.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top