Skip to content

Houtpelletketels

Juist voor de industrie en grote bedrijven zijn houtpelletketels een zeer energiezuinige manier voor verwarmen.

Installatiebedrijf Lukkes levert houtvergassingsketels van Viessmann. Deze ketels zijn geschikt voor grootverbruikers, denk daarbij aan zwembaden, appartementencomplexen, hotels en sauna’s. De ketels hebben een automatische invoer van pellets, leveren voortdurend warmte, vullen zichzelf bij en zijn volautomatisch. Met een houtpelletketel of houtvergassingsketel bespaart u tot wel 50% op uw energiekosten.

‘Energiezuinig, en tot wel 50% besparing op uw energiekosten.’

De voordelen van grote hout- en pelletketels zijn:
• Warmtecapaciteit van 2,9 tot 1250 kW
• Energiezuinig en duurzaam
• Beveiligd tegen oververhitting
• Automatisch vullen en reinigen
• Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
• CO2-neutraal
DSC_4767
CIMG0379
pellets

‘We wilden het eigenlijk niet geloven, maar de houtpelletketel die we nu hebben is uitstekend in staat onze grote ruimtes te verwarmen. We zijn ook nog eens 50% goedkoper uit.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top