skip to Main Content

Slide Installatiebedrijf Lukkes logo

Showroom

In Arum hebben wij ruime showroom waar we alle producten en diensten tonen die Installatiebedrijf Lukkes u kan leveren. Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs. 

In onze uitgebreide showroom in Arum kunt u een goede keus maken. Wij helpen u graag met deskundig advies bij het kiezen van uw installatie.

In onze showroom vindt u complete badkamers, verschillende soorten zonnepanelen, cv-ketels, de modernste thermostaten, zonneboilers, waterontharders, pelletkachels, houtkachels, kranen, stopcontacten en lichtschakelaars, haarden en de zuinigste verwarmingsinstallaties. Laat u verrassen door de onverwachte mogelijkheden. Wij adviseren u graag!

In onze showroom vindt u:
• Complete badkamers
• Waterontharders
• Houtkachels
• Pelletkachels
• Tegels
• Modernste thermostaten
• Zonnepanelen
DSC_4788
2015-08-26 11.04.39
DSC_4866

Slide Alle diensten en producten vindt u in onze showrooms Maak nu een afspraak Alle diensten en producten vindt u in onze showrooms Maak nu een afspraak

‘We waren zeer aangenaam verrast. De showroom is groot en enorm uitgebreid. Ik ben blij dat we in de showroom hebben kunnen kijken, want daardoor zijn we op goede ideeën gekomen. Zeker een bezoek waard!

Contact

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top