Vacature: nieuwe collega’s gezocht

Algemeen / 18.01.2019

Installatiebedrijf Lukkes zoekt twee nieuwe collega’s: een ervaren storingsmonteur én een allround installatiemonteur. Kom werken bij het meest duurzame installatiebedrijf van Friesland en stuur nu je reactie en CV naar info@lukkes.nl.

Je verstaat je vak, je bent representatief, communicatief vaardig, je kunt zelfstandig werken en goed omgaan met vrijheid en je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit. Past dit bij jou, reageer dan nu op één van de twee vacatures.

Wij bieden een prettige werksfeer, een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden en ruime opleidingsmogelijkheden. Word jij onze nieuwe collega?

Klik hier voor de vacaturetekst.

 

Lees meer >>
Zwarte zonnepanelen

Zwarte zonnepanelen plaatsen

Algemeen, Duurzaam / 23.06.2016

Leveren en plaatsen van zwarte zonnepanelen bij Bed and Breakfast Zathe, De Spieker 52 in Itens. Met onze handige GEDA ladderlift van all-up zijn de zonnepanelen zomaar boven. Weten hoe deze ladderlift werkt, kijk op onze Facebook pagina voor een filmpje.

Lees meer >>
Woonboerderij Oude Bildtzijl1

Woonboerderij Oude Bildtzijl

Algemeen, Duurzaam, Verwarming / 13.06.2016

In samenwerking met Hofstra Bouw uit Witmarsum leggen wij al het installatiewerk aan in een woonboerderij in Oude Bildtzijl. De boerderij is binnenin geheel gestript en als eerste hebben we de aan- en afvoer van water aangelegd onder de vloer.

Lees meer >>
Installatie stal Hitzum

Melkveebedrijf van Hettinga-Bruning te Hitzum

Algemeen, Duurzaam / 13.06.2016

Bij het melkveebedrijf van Hettinga-Bruning in Hitzum mogen we al het installatiewerk uitvoeren. Dat betekent de volledige elektrische installatie aanleggen en ervoor zorgen dat die goed werkt: wandcontactdozen, bekabeling, krachtstroom en aggregaat.

Lees meer >>
Kootje bij de Brug

Kootje bij de Brug

Algemeen, Duurzaam / 10.06.2016

Kootje bij de Brug  is een outdoor-voorziening voor kanoverhuur, roeibootverhuur en bootjesverhuur. De theetuin ligt aan het water de Wymerts  bij Wolsum in een rustieke omgeving van Friesland. Kootje bij de Brug vind je vlakbij Bolsward op 2 minuten afstand van de A7.

Lees meer >>
Zorgboerderij De Ferbining

Zorgboederij Ferbining

Algemeen / 09.06.2016

Zorgboerderij Febining in Welsryp is een kleinschalige zorgboerderij. Ze bieden er zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, aan (ex-)verslaafden en mensen met een autistische stoornis. De Ferbining heeft al een paardenmelkerij en een hondenkennel. De cliënten verzorgen de dieren en werken op het erf.

Lees meer >>
Installatie stal Tzum

Installatie ligboxstal

Algemeen, Duurzaam / 08.06.2016

De nieuwe ligboxstal van de familie Bootsma te Tzum is in gebruik. De nieuwe ligboxstal biedt ruimte aan 435 melkkoeien. In de stal staat een melkcarrousel voor 40 koeien. Wij mochten de installatie van de ze ligboxstal verzorgen.

Lees meer >>

Subsidie op pelletkachel

Algemeen, Duurzaam, Subsidie / 16.12.2015

Pelletkachel Installatiebedrijf LukkesVanaf 4 januari 2016 opent het ministerie van Economische Zaken een nieuwe subsidie. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Lees meer >>

Warmteshow succesvol

Actie, Algemeen, Duurzaam, Verwarming / 14.12.2015

pelletkachel en houtkachel gekoppeld aan cv

De warmteshow organiseerden we op 11 en 12 december in onze showroom in Arum. Ondanks het behoorlijk warme weer, hebben velen de weg naar de warmteshow weten te vinden. In de showroom hadden we verschillende kachels tentoongesteld. De keus was groot en we hebben behoorlijk wat kachels verkocht. Een succesvolle actie!

Lees meer >>

Warmteshow in Arum op 11 en 12 december

Actie, Duurzaam, Verwarming / 17.11.2015

Houtkachel pelletkachel Lukkes warmteshow

Op 11 en 12 december organiseren wij de warmteshow in onze showroom in ArumVrijdag 11 december bent u van 13.00 tot 21.00 van harte welkom. Zaterdag 12 december kunt u van 9.30 tot 16.00 in onze showroom terecht. We geven uitgebreide demonstraties van hout- en pelletkachels die u ook aan uw cv-ketel kunt koppelen. Laat u verbazen door de mogelijkheden van deze energiezuinige manier van verwarmen. Ga ook voor comfort en duurzaamheid en bezoek onze warmteshow in de showroom in Arum op 11 en 12 december.

Lees meer >>