skip to Main Content

BSF Bolsward kiest voor Lukkes

Bedrijfswagen Service Friesland, afgekort BSF, verzorgt in Leeuwarden en Bolsward al het onderhoud aan trucks, trailers, vrachtwagens, lichte bedrijfswagens en campers. BSF is specialist in DAF-trucks, nieuw en gebruikt. Wij mochten 96 zonnepanelen van ieder 405 Watt piek (Wp) op het dak van BSF Bolsward installeren. Het materieel werd (uiteraard) met een vrachtwagen gebracht en met een kraan op dak getild. De panelen liggen naar het oosten, westen en zuiden, zodat ze de hele dag energie opwekken voor eigen gebruik. De totale stroomopbrengst is ongeveer 38000 kWh per jaar.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top