Skip to content

Al 125 jaar thuis in uw huis

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!
Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en met vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties.

 

Sinds 1898

In 1898 startte mijn overgrootvader Jan Lukkes het bedrijf. In die tijd zag de wereld er anders uit. Jan Lukkes was specialist op het gebied van: koperslagerij, rijwielhandel en reparatie, kachelmakerij, lood- en zinkwerk, mastiek dakbedekking, elektrotechniek, autoverhuur en huishoudelijke
artikelen. Mijn grootvader Tienus Lukkes nam het bedrijf in de jaren ’30 van de vorige eeuw over en bouwde de activiteiten van zijn vader verder uit. De grote veranderingen kwamen toen mijn vader Jan Lukkes in het bedrijf stapte in de jaren ‘60. De centrale verwarming kwam op en Installatiebedrijf Lukkes heeft inmiddels duizenden gezinnen van CV-verwarmingsinstallaties voorzien.

Ontwikkeling

Bij velen komen we al jaren over de vloer, wat maakt dat we thuis zijn in hun huis. In 1995 nam ik het bedrijf over, de vierde generatie Lukkes. En in korte tijd heeft de wereld van warmte, water en elektra een enorme ontwikkeling
doorgemaakt. Zonnepanelen, energie-nul-woningen, waterbesparing, pelletkachels, hoogrendement ketels, niks lijkt meer op de techniek van dertig jaar geleden. En Installatiebedrijf Lukkes heeft deze vernieuwingen mede vormgegeven. Wij maken ons de kennis en ervaring van alle vernieuwingen in de installatietechniek eigen en passen die meteen bij u thuis toe. Met ons vakmanschap en actuele kennis, kunt u comfortabel wonen.

Het goede voorbeeld

En niet alleen bij u thuis. Ook onze eigen panden zijn zeer energiezuinig. Voor ons is het heel gewoon om het goede voorbeeld te geven. Met een showroom, een werkplaats en ruime voorraad, kunnen wij u goed van dienst zijn. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Wij spelen voortdurend in op de vernieuwingen. Al 125 jaar gaan we mee met onze tijd, zodat we altijd een modern bedrijf zijn gebleven.
Kom gewoon eens langs in Arum en zie met eigen ogen wat Installatiebedrijf Lukkes voor u kan betekenen. De koffie staat klaar en onze vakmensen laten u graag de mogelijkheden zien.

Graag tot ziens!

Tienus Lukkes

Wij zijn specialist op het gebied van:
• Duurzame energie
• Zonnepanelen
• Woningisolatie
• Verwarming
• Gasinstallaties
• Badkamers
• Waterbesparing
• Waterleiding
• Elektrotechnische installaties
• Dak- en zinkwerk
Tienus Lukkes
J.LUKKES 1968-1995
T.LUKKES 1938-1968
J.LUKKES 1898-1938

‘Installatiebedrijf Lukkes kwam al bij mijn pake en beppe over de vloer. Ook mijn ouders hebben al het installatiewerk altijd door Lukkes laten verzorgen. Voor onze net gebouwde woning hebben ook wij gekozen voor Installatiebedrijf Lukkes. Vakmanschap, duurzaam en kwaliteit.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top