Zonnepanelen

Zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, maken uw energierekening een stuk lager. Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Installatiebedrijf Lukkes heeft alle kennis over zonnepanelen. Wij weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en wij rekenen uit welk voordeel het u oplevert.

Zonthermische warmte

Zonthermische warmte klinkt ingewikkeld, maar betekent niks anders dan verwarming door de zon. Vaak gaat het dan om verwarming door de zon via zonnecollectoren, gecombineerd met verwarming door een cv-ketel of pelletkachel.

U heeft nodig een cv-ketel of pelletkachel, zonnepanelen en een warmtebuffer. De warmtebuffer is een watervat met daarin spiralen. De zonnecollectoren verwarmen het water in het vat via de spiralen. U heeft dan warm water in huis via uw zonnecollectoren. Het door de zon verwarmde water wordt opgeslagen in een centrale buffer. Vanuit deze warmtebuffer wordt uw verwarmingssysteem duurzaam verwarmd. Mocht het water niet warm genoeg zijn, dan brengt de cv-ketel of pelletkachel het alsnog op de juiste temperatuur.

Zonnepanelen:
• Keuze uit diverse type panelen: all-black panelen, blauwe poly en zwarte dunne film
• Uitsluitend A-merken
• Eigen montageteam
• Opbrengst zichtbaar op PC, tablet of uw mobiel
• 25 jaar vermogensgarantie
• Stormvaste montage
Zon vroeger 2
ZONNEPANELEN BOERDERIJ
2015-07-20 15.35.55 HDR

‘Na een uitgebreid advies van Installatiebedrijf Lukkes hebben we besloten zonnepanelen op ons platte dak te laten plaatsen. Dat levert allereerst een enorme besparing op, maar is ook goed voor het milieu. We raden het iedereen aan.’