Skip to content

Zonnepanelen

Zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, maken uw energierekening een stuk lager. Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Installatiebedrijf Lukkes heeft alle kennis over zonnepanelen. Wij weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn en wij rekenen uit welk voordeel het u oplevert.

 

Zonthermische warmte

Zonthermische warmte klinkt ingewikkeld, maar betekent niks anders dan verwarming door de zon. Vaak gaat het dan om verwarming door de zon via zonnecollectoren, gecombineerd met verwarming door een cv-ketel of pelletkachel.

U heeft nodig een cv-ketel of pelletkachel, zonnepanelen en een warmtebuffer. De warmtebuffer is een watervat met daarin spiralen. De zonnecollectoren verwarmen het water in het vat via de spiralen. U heeft dan warm water in huis via uw zonnecollectoren. Het door de zon verwarmde water wordt opgeslagen in een centrale buffer. Vanuit deze warmtebuffer wordt uw verwarmingssysteem duurzaam verwarmd. Mocht het water niet warm genoeg zijn, dan brengt de cv-ketel of pelletkachel het alsnog op de juiste temperatuur.

Zonnepanelen:
• 21% BTW-teruggave
• Met 12 zonnepanelen is een gemiddeld huishouden zelfvoorzienend
• De terugverdientijd van uw investering ligt tussen de 5 en 6 jaar
• Keuze uit diverse type panelen: all-black panelen, blauwe poly en zwarte dunne film
• Uitsluitend A-merken
• Eigen montageteam
• Opbrengst zichtbaar op PC, tablet of uw mobiel
• 25 jaar vermogensgarantie
Zon vroeger 2
ZONNEPANELEN BOERDERIJ
2015-07-20 15.35.55 HDR

‘Na een uitgebreid advies van Installatiebedrijf Lukkes hebben we besloten zonnepanelen op ons platte dak te laten plaatsen. Dat levert allereerst een enorme besparing op, maar is ook goed voor het milieu. We raden het iedereen aan.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top