skip to Main Content

Slide Installatiebedrijf Lukkes logo

Energielabel

Iedereen in Nederland heeft een energielabel ontvangen. Dat label is gebaseerd op het bouwjaar van uw woning. Alle verbeteringen en moderniseringen zijn niet verwerkt in het label.

Hoe energiezuinig is uw woning? Wij kunnen u helpen vaststellen welke maatregelen u al heeft getroffen en wat u nog kunt doen om energiezuiniger te wonen. We leveren daar meteen een berekening bij: welke investering is nodig en wanneer is die investering terugverdiend.
Vanaf 1 september 2015 moeten alle verwarmingssystemen, boilers en wateropslagtanks voldoen aan de nieuwe Europese minimumeis voor energieprestaties: de ErP-richtlijn. Ze krijgen allemaal een energielabel en wij mogen deze installaties keuren en voorzien van een energielabel.

Energiebesparende maatregelen zijn:
• Dakisolatie
• Zonnepanelen vanuitsluitend A-merken
• HR-ketel
• HR++ glas
• Gevel- en vloerisolatie
• LED-verlichting
• Grijswatercircuit: hemelwater gebruiken
ZONNEPANELEN OP HOUTHOK
nbb_foto_905711_650x433
Douche

Slide Valt uw energielabel tegen? Maak nu een afspraak Valt uw energielabel tegen? Maak nu een afspraak

‘Wij schrokken van het energielabel dat we in de brievenbus kregen. Installatiebedrijf Lukkes kon ons vertellen welk label ons huis echt heeft. We kregen meteen een overzicht van nog te nemen maatregelen, inclusief kosten en opbrengsten.’

Contact

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Tijdens de Bouwvak van 18 juli tot en met 9 augustus 2020, werken we met een kleinere bezetting. Voor storingen zijn we te bereiken op 0517-641242. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp op nummer: 06 133 85 009.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top