Skip to content

Houtkachels en (open)haarden

Wij leveren en installeren al sinds jaar en dag (open) haarden en houtkachels. Voor open haarden en houtkachels heeft u een schoorsteen nodig en ook deze leggen we aan. In onze showroom vindt u een ruime keus uit verschillende merken en typen houtkachels en open haarden. Ook een houtkachel kunt u koppelen aan uw cv-installatie, zodat u met de houtkachel alle radiotoren in het hele huis kunt verwarmen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wanneer uw woning niet geschikt is voor het plaatsen van een houtkachel of open haard, dan is een gashaard een mooi alternatief.
De warmteafgifte is even groot, maar een haard brandt op gas in plaats van hout. De nieuwste haarden zijn zo goed, dat ze bijna niet meer te onderscheiden zijn van houtkachels. Zo levensecht ziet de vlam er uit.

Wij hebben kachels in ons assortiment van: Nordic Fire, JAcobus, JAnus en Wodtke.

Voordelen houtkachels en (open) haarden
• Sfeervolle verwarming
• Energiebesparend
• Duurzaam
‘Uw cv-installatie kan verwarmd worden door uw houtkachel, zodat u veel geld kunt besparen.’
JAcobus 9B SenD max

Merken en typen

Wij hebben alleen A-merken in ons assortiment, zodat we u kwalitatief uitstekende houtkachels kunnen aanbieden. Voor elke ruimte hebben we het juiste type kachel. In onze showroom kunt u vele merken en typen houtkachels komen bekijken. We nodigen u van harte uit in één van onze vestigingen.

Hout kachel

Sfeervol

Houtkachels zorgen niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer. De sfeervolle warmte van een houtkachel maakt wonen nog comfortabeler. Wanneer u uw houtkachel koppelt aan uw cv-installatie, dan combineert u sfeervolle warmte met energiezuinig verwarmen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

2015-07-20 17.48.40

Levensecht op gas

Niet elke woning of elke ruimte is geschikt voor een houtkachel. Moderne gaskachels geven een levensechte vlam. Verwarming door gaskachels is even sfeervol als verwarming door een houtkachel. Kom langs in onze showroom en zie met eigen ogen de sfeervolle warmte van een gaskachel.

‘Wij zochten houtkachel maar wisten nog niet precies wat we wilden. In de showroom van Installatiebedrijf Lukkes zagen we meteen de kachel die bij ons past. Binnen een dag hebben ze de houtkachel geplaatst. Wat een service.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top