Skip to content

Alles voor electriciteit

Installatiebedrijf Lukkes is al tientallen jaren het gecertificeerde adres voor elektrotechnische installaties. Voor alles dat te maken heeft met elektra kunt u bij ons terecht.

Een lamp ophangen kunnen velen zelf, maar wanneer het een grotere klus is, doet u er verstandig aan een gecertificeerd bedrijf in te huren. Elektriciteit in huis is een groot gemak, maar alleen als het veilig is aangelegd.

LED-verlichting

We passen steeds vaker LED-verlichting toe in woningen. LED-verlichting wordt nog vaak geassocieerd met ‘koud’ licht. Dat is al lang verleden tijd. LED-verlichting is energiezuinig, gaat lang mee en is te verkrijgen in alle mogelijke kleuren. U kunt de verlichting met uw mobiel of tablet op afstand besturen. Wij hebben jarenlange ervaring met domotica, ofwel huisautomatisering.

Denk daarbij aan:
• Licht- en stroomplan ontwerpen en aanleggen
• Meterkast plaatsen en uitbreiden
• Aansluiting voor internet en TV
• Besturing via mobiel en tablet
• NEN-keuringen
Stopcontact

Stopcontacten

Ook stopcontacten en lichtknopjes moeten passen bij uw smaak en stijl. In onze showroom hebben we een uitgebreid assortiment wandcontactdozen en lichtschakelaars. Kom gewoon eens bij ons langs en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Stoppenkast

Stoppenkast

Stoppen zitten er al lang niet meer in een stoppenkast. Schakelaars vormen nu het hart. Wij zorgen ervoor dat uw stroomplan goed is uitgedacht en netjes en logisch is aangelegd. Voorop staat altijd de veiligheid en wij als professionals weten als geen ander hoe je elektra veilig aanlegt.

LED VERLICHTING

LED-verlichting

LED-verlichting zou koud licht geven. Dat was in de beginjaren van LED zo, maar nu kunt u LED-verlichting in alle kleuren krijgen, ook met een warme uitstraling. De kleur van LED-verlichting is eenvoudig aan te passen en LED-verlichting zorgt voor een lagere energierekening.

‘Installatiebedrijf Lukkes liet ons de mogelijkheden van LED-verlichting zien en dat heeft ons overtuigd. Overal kunnen we nu de kleur van het licht aanpassen. Bovendien bespaart LED ons veel geld.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top