Skip to content

Dakwerk

Vele woningen, aangebouwde garages en bijkeukens zijn ooit opgeleverd met bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking zit op schuine daken, maar vooral op platte daken en is daarvoor uitstekend geschikt. Bitumen gaat tientallen jaren mee, maar is toch een keer aan vervanging toe. Installatiebedrijf Lukkes is gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking. Vanaf onze oprichting behoort dakwerk tot onze dienstverlening.

Wanneer uw bitumineuze dakbedekking blaren gaat vertonen, poreus wordt of op de naden los gaat laten, is het tijd voor onderhoud. Laat de slechte plekken van uw dakbedekking dan meteen repareren. Hiermee verlengt u de levensduur van uw dakbedekking.

Goed schoonhouden van platte daken, de afvoer regelmatig vrij maken en kleine plooien en scheuren laten repareren, verlengen de levensduur van uw dak aanzienlijk. Vanaf het allereerste begin gebruiken wij al dakbedekking van Troelstra & de Vries uit IJlst, een leverancier die ook al meer dan 100 jaar bestaat.

Zink- en koperwerk

Dakgoten en daken van dakkapellen zijn vaak afgewerkt met zink. Ook regenpijpen zijn vaak uitgevoerd in zink, omdat dat veel mooier staat dan plastic regenpijpen. U kunt naast zink ook kiezen voor koper of vuurverzinkt staal.Zink en koper gaan lang mee, maar weersinvloeden zorgen ervoor dat ook deze materialen slijten en dat lasnaden scheurtjes kunnen gaan vertonen.

Wij zijn al meer dan een eeuw gespecialiseerd in het aanbrengen van zinken of koperen dakgoten, regenpijpen en zinken of koperen daken voor dakkapellen. De kunst is de onderdelen goed aan elkaar te solde- ren, zodat het geheel waterdicht wordt en blijft. Die kunst verstaan wij als geen ander. En, koperen goten gaan een leven lang mee.

‘Zink en koper geven uw woning een strakke en moderne uitstraling.’

Dakwerk v Essen Eieren 012

Voordelen

De voordelen van bitumineuze dakbedekking zijn dat het Uv-bestendig is, tientallen jaren meegaat en relatief voordelig is. Bitumineuze dakbedekking is uitstekend geschikt voor het waterdicht maken en behouden van platte daken. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op een nieuw dak van bitumen. Wanneer uw platte dak volop in de zon ligt, kunt u er prima zonnepanelen op aan laten brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Zink

Duurzaam

Zink, koper of vuurverzinkt staal zijn duurzame materialen voor het afdekken van dakkapellen of het afvoeren van hemelwater. Zinken goten en zinken regenpijpen gaan lang mee en zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal. Koper en zink zijn in aanschaf wat duurder, maar door de lange levensduur hebben ze een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding.

DSCF1424

Modern

Zink en koper geven uw woning een mooie strakke en moderne uitstraling. Het verschil in aanblik tussen plastic dakgoten en plastic regenpijpen enerzijds en koperen of zinken dakgoten en regenpijpen anderzijds, is enorm. Kies voor koper of zink als dat enigszins mogelijk is. Wij adviseren u graag.

‘Installatiebedrijf Lukkes heeft ons uitgebreid en zeer volledig geïnformeerd over de bedekking van onze dakkapellen. Dankzij het advies van Lukkes hebben wij een goede keuze kunnen maken. Ze hebben onze zinken dakbedekking ook zeer professioneel gelegd.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top