Waarom kiezen voor Lukkes

Duizenden mensen gingen u voor door Installatiebedrijf Lukkes voor installatiewerk te vragen. Onze medewerkers zijn vaak al tientallen jaren bij ons in dienst, zodat u vanaf installatie tot service en onderhoud met vertrouwde gezichten te maken krijgt.

Installatiebedrijf Lukkes heeft ruime ervaring en is uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Nieuwe woningen maken we al helemaal energieneutraal, de zogenaamde energie-nul-woningen. Uw woning kunnen we zo energiezuinig mogelijk maken.
Wij kopen groot in, waardoor we u een scherpe prijs kunnen bieden. En door alleen maar A-merken te leveren, krijgt u kwaliteit. U bent van harte welkom
in onze vestigingen in Arum of Wommels. Of als u dat liever heeft, dan komen we net zo graag bij u thuis.
Wij zijn hét Installatiebedrijf van het Noorden en met onze vestigingen staan we dicht bij onze klanten. Dat zeggen we niet alleen zelf, maar dat horen we terug van onze klanten.

Onze klanten zeggen:
• Persoonlijk
• Vakmensen
• Veel kennis
• Zeer goed advies
• Uitstekende service
Lukkes Friesland
1-5-2015 080
Lukkes waddenzee

‘Een paar jaar gelden zijn wij vanuit de Randstad naar Friesland verhuisd. Op advies van anderen hebben we gekozen voor Installatiebedrijf Lukkes en dat is ons uitstekend bevallen. Ze denken echt met je mee en ze verstaan hun vak.’