Skip to content

Waterontharders

Water uit een put of een wel, en het toilet in de tuin, zo was dat in onze beginjaren. Met de komst van het waterleidingnet, kwam het water in huis. Waterleidingen aanleggen is een vak. De meeste leidingen zijn nu weggewerkt achter tegels en wanden en terecht, want dat is veel mooier. Eén ding wilt u dan zeker niet en dat is lekkage.

Installatiebedrijf Lukkes heeft de kennis en beheerst het vak van loodgieter tot in de puntjes. Wij leggen uw leidingen zorgvuldig en veilig aan, zodat u zorgeloos kunt genieten van water. Water bevat kalk en kalkaanslag verwijderen valt niet mee. Maar kalkrijk water, zogenaamd hard water, kunnen we ontkalken, zachter maken met een waterontharder.
Zacht water geeft enorm veel voordelen in uw huishouding. Uw kleding gaat langer mee, zacht water is beter voor uw huid en kalkaanslag in uw badkamer is met een waterontharder verleden tijd. Sterker nog, bestaande kalkaanslag verdwijnt zelfs! Installatiebedrijf Lukkes installeert alleen waterontharders van A-merken, zoals NorthStar.

Een waterontharder verlengt de levensduur van uw:
• Wasmachine
• Vaatwasser
• Koffiezetapparaat
• Waterkoker
• Kranen
• Kleding
wc vroeger

Leidingen

Leidingen aanleggen voor het aanvoeren en afvoeren van water is een vak waar Installatiebedrijf Lukkes al tientallen jaren ervaring mee heeft. In de meeste woningen zitten nu koperleidingen voor het aanvoeren van water, maar in oude huizen kunnen nog leidingen van lood zitten. Twijfelt u aan de soort leidingen die u hefft, vraag ons vrijblijvend om advies.

Totale-assortiment-NorthStar

Waterontharders

We wonen in het westen van Friesland in een gebied dat bekend staat om zijn harde water. Hard water is kalkrijk water en kalkaanslag is lastig te verwijderen. Kalkaanslag is daarnaast slecht voor de levensduur van uw apparaten die water gebruiken, voor uw huid en voor uw kleding. Vraag ons naar de mogelijkheden van een waterontharder die kalk weer laat verdwijnen.

Douche

Waterbesparing

We gebruiken in Nederland met zijn allen veel water. Het meeste water dat we verbruiken is voor schoonmaken en douchen. Wij weten uit ervaring wat de mogelijkheden voor waterbesparing zijn, zoals ‘zuinige’ douchekoppen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen u adviseren welke maatregelen u kunt treffen om water te besparen.

‘Dankzij de waterontharder van Installatiebedrijf Lukkes ben ik eindelijk af van die vervelende kalkaanslag in de badkamer. En het klopt, zelfs bestaande kalkaanslag is verdwenen.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top