Skip to content

Het grotere installatiewerk

Voor fabrieken, kantoorgebouwen, winkels, scholen, productiebedrijven en bij agrariërs verzorgt Installatiebedrijf Lukkes alles dat te maken heeft met elektra, water, gas, verlichting, verwarming en energiebesparing.
Van ontwerp tot installeren, wij kunnen het hele traject van grotere installaties voor u verzorgen.

Elk jaar voorzien wij vele nieuwbouwwoningen, grote woningprojecten dus, van complete installaties en duurzaamheid staat daarbij voorop. Naast nieuwbouw voorzien we bestaande woningen van moderne installaties als onderdeel van renovatieprojecten.

Ook de verlichting in winkels, scholen en stallen wordt steeds duurzamer en geavanceerder. De kleur van licht bepaalt of u zich prettig voelt in een winkel en een product gaat kopen. De kleur van licht in stallen heeft invloed op de melkproductie van koeien. En de kleur van licht in klaslokalen beïnvloedt de prestaties van leerlingen.

Van het ontwerp van het lichtplan tot de installatie kunt u terecht bij ons. En met LED-verlichting kunnen we een grote energiebesparing voor bedrijven en instellingen rea- liseren.Wij zijn en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van installaties. En daar kunnen ondernemingen hun voordeel mee doen! Wij zijn gecertificeerd om NEN-keuringen uit te voeren.

Denk hierbij aan:
• Zonnepanelen
• Drinkwatersystemen
• Krachtstroom
• Aansluiten van machines
• Verwarming
• Verlichting
DSCF1430
DSCF1425
1-5-2015 269

‘Nu al onze winkels met LED-verlichting zijn verduurzaamd door Installatiebedrijf Lukkes, ervaren we welke invloed de kleur van het licht heeft op onze omzet. Bovendien besparen we aanzienlijk op onze energiekosten.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top