Skip to content

Badkamers

Badkamers zijn er in alle soorten, maten en smaken. De keus is enorm. Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment. Het team van Installatiebedrijf Lukkes heeft jarenlange ervaring. We zijn u graag van dienst, ook wanneer u langer in uw eigen huis wilt blijven wonen. We verzorgen alle aanpassingen die voor u noodzakelijk zijn.

In onze uitgebreide showroom kunt u een goede keus maken. Wij helpen u graag met deskundig advies bij het samenstellen van een badkamer die bij u past.

Na uw keuze kunnen we de nieuwe badkamer van A tot Z voor u maken. Wij verzorgen het demonteren van uw bestaande badkamer, voeren al het materiaal af en installeren uw nieuwe badkamer. Wij doen alles zelf met eigen mensen, ook het tegelen, zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Wij gebruiken alleen A-merken zoals Sphinx, GroheVilleroy & Boch, Bruynzeel en Mosa. Ook wij willen graag dat uw badkamer er nog jaren uitziet als nieuw.

Neem Installatiebedrijf Lukkes in de arm voor:
• Badkameradvies
• Ontmantelen en afvoeren van materialen
• Complete aanleg en installatie
• Wastafels
• Kranen
• Tegels
• Toiletten
• Baden
Douche

Showroom

In onze ruime showroom tonen we u alle producten en diensten die Installatiebedrijf Lukkes u kan leveren. Van complete badkamers, modernste thermostaten, zuinigste verwarmingsinstallaties tot waterontharders, kranen, pelletkachels, haarden, zonneboilers en zonnepanelen. Kom eens langs en laat u verbazen door de mogelijkheden.

iStock_000008636139_Medium

A-merken

Wij maken alleen gebruik van A-merken, zodat we uw badkamer kunnen voorzien van producten van topkwaliteit. Wij kopen groot in, waardoor u profiteert van de lage prijzen die wij u kunnen bieden. A-merken en betaalbaar, dat is waar Installatiebedrijf Lukkes voor staat! En natuurlijk zorgen we ervoor dat de producten duurzaam en energiezuinig zijn.

iStock_000051177470_Medium

Advies

Installatiebedrijf Lukkes bestaat al 115 jaar en dat komt mede door onze innovaties. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij hebben alle kennis, vaardigheden en vakmanschap in huis. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of Wommels of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

‘Installatiebedrijf Lukkes verzorgde voor ons de gehele badkamervernieuwing. Het ontwerp, het ontmantelen en afvoeren van de oude badkamer en het installeren van de nieuwe. Alles hebben ze voor ons geregeld. Wij zijn super tevreden.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top