Skip to content

Verwarming

De mogelijkheden voor het verwarmen van uw woning zijn groot. Lange tijd stond verwarmen gelijk aan een cv-ketel en radiatoren. Nu kunt u ook een houtkachel koppelen aan uw radiatoren of een pelletkachel. Radiatoren zijn nog steeds een goede keus, maar vloerverwarming of muurverwarming zijn een goed (aanvullend) alternatief.

Luchtverwarming in plaats van radiatoren of vloer- of muurverwarming is inmiddels ook een gangbare mogelijkheid om uw huis comfortabel warm te krijgen. Warm water met behulp van een combiketel kennen we allemaal, maar een zonneboiler voor warm water is nog minder bekend.

In onze uitgebreide showroom kunt u een goede keus maken. Wij helpen u graag met deskundig advies bij het kiezen van de juiste manier om uw woning te verwarmen. 

U kunt bij ons u terecht voor:
• HR-verwarmingsketels
• Warmtepompen
• Hout- en pelletkachels
• Moederhaarden
• Radiatoren
• Vloerverwarming
• Luchtverwarming
• Zonneboilers
2015-08-26 10.56.19 HDR

HR-verwarmingsketels

Wij bieden een ruim assortiment HR-verwarmingsketels van A-merken. Welke ketel en welke capaciteit u nodig heeft is afhankelijk van de grootte van uw woning. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden door te nemen. Natuurlijk kunnen we ook bij u langskomen en een advies op maat geven.

iStock_000007685763_Medium

Radiatoren

Radiatoren hebben we in alle maten en soorten. Een radiator moet de ruimte goed kunnen verwarmen, maar het oog wil ook wat. Het uiterlijk van de radiator is tegenwoordig net zo belangrijk als de capaciteit. Kom eens langs in onze showroom en kijk wat de mogelijkheden zijn. We adviseren u graag.

Leidingen vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een zeer aangename manier van verwarmen. Wanneer u niet uw hele woning wilt voorzien van vloerverwarming, dan kan dat ook. Vloerverwarming passen we veel toe in badkamers en toiletruimtes. Maar ook hele woningen kunnen verwarmd worden via vloerverwarming. Wij kunnen u vrijblijvend van advies voorzien.

‘Wij wilden ons huis verbouwen en toen bleek dat de cv-ketel te weinig capaciteit had. Dankzij het advies en de installatie van Installatiebedrijf Lukkes is ons huis nu comfortabel en duurzaam verwarmd.’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top