Skip to content

Pelletkachels

Pelletkachels zijn de moderne variant van houtkachels. Ze branden op geperste houtbrokjes, de houtpellets genoemd.

De moderne pelletkachels voor woningen zijn compact, werken volautomatisch en hebben een bijzonder hoog rendement. De bediening gaat via een eenvoudig paneel, dat automatisch de juiste hoeveelheid brandstof aanvoert. Ook het schoonmaken van de kachel gebeurt automatisch.

Verbranding gebeurt onder hoge temperaturen, waardoor de verbranding schoon is en er weinig as overblijft. De as die er nog achterblijft, wordt opgevangen in een eenvoudig te legen lade.

Ons assortiment bevat verschillende soorten pelletkachels. Losse kachels kunt u gebruiken als extra, sfeervolle warmtebron in huis. U kunt ook kiezen voor een pelletkachel die te koppelen is aan uw cv-installatie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Mevrouw Wodtke
Stoken van pellets in een woning vereist een betrouwbare, veilige en efficiënte kachel. Installatiebedrijf Lukkes heeft daarom gekozen voor kachels van de fabrikanten WodtkeNordic Fire en JAcobus. Mevrouw Wodtke uit Stuttgart is de uitvindster van de pelletkachel.

Pelletkachels hebben als voordelen:
• Schone warmte
• Energiebesparing
• Sfeervolle warmte
• Eenvoudig in gebruik
• Eenvoudig schoon te maken
• CO2-neutraal
 
 
Houtkachel pelletkachel Lukkes warmteshow
Pelletkachel 2 Lukkes
Pelletkachel 3 Lukkes

‘Ik heb nooit geweten dat een pelletkachel zo sfeervol is. Ik ben blij dat we een pelletkachel op advies van Lukkes hebben gekocht en door hen hebben laten plaatsen’

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top