skip to Main Content

Plan Ludinga Harlingen opgeleverd

Zo’n 15 jaar geleden begonnen we het aanleggen van de eerste installatiewerkzaamheden in nieuwgebouwde woningen van het Plan Ludinga in Harlingen. Elk jaar kwamen er meer woningen bij en in totaal hebben we ruim 600 woningen voorzien van gas, water en elektra. Al het installatiewerk mochten we uitvoeren, van leidingen in de grond tot stopcontacten op zolder. Van cv’s, warmtepompen, radiatoren en vloerverwarming tot ventilatie en zonnepanelen legden we aan. In de loop der jaren werden de woningen steeds energiezuiniger. De laatste periode hebben we alleen energie-nul-woningen opgeleverd. Wij vonden het een prachtig project en hopen van harte dat alle bewoners er zorgeloos en comfortabel wonen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top