skip to Main Content

16 zonnepanelen op dak karakteristieke woning

Op het dak van deze karakteristieke woning in Franeker liggen nu 16 full black zonnepanelen. Bruto leveren deze 16 panelen 5600 Wp op, genoeg voor een gezin om zelfvoorzienend te zijn. Het traditionele pannendak leent zich uitstekend voor de bevestiging van zonnepanelen. Wilt u meet weten over zonnepanelen op het dak van uw eigen woning, neem dan via het formulier hieronder vrijblijvend contact met ons op.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top