skip to Main Content

Zonnepanelen in de tuin

Is je dak niet geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen, maar heb je wel een stuk tuin of grond over, dan kun je daar duurzaam stroom opwekken. In zuidoost Friesland hebben we 30 full black  Longi zonnepanelen van ieder 350 Wp geplaatst alsof ze op een platdak staan. De bruto-opbrengst van deze panelen is 10500 Wp. We hebben de panelen geplaatst en alle aansluitingen -inclusief groepenkast, verdeelkast en omvormer – voor elkaar gemaakt.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top