skip to Main Content

31 zonnepanelen geplaatst

Op deze woning hebben we 31 Longi 350 Wp zonnepanelen geplaatst. Elk paneel heeft 350 Wattpiek (Wp) en deze panelen zijn van hoge kwaliteit. Bruto leveren de 31 zonnepanelen tezamen 10.850 Wp op, ruim voldoende voor een gezin om zelfvoorzienend te zijn. We hebben eerst het dak geschikt gemaakt voor het plaatsen van de panelen. Het dak staat pal naar het zuiden gericht, wat het uitstekend geschikt maakt voor het opwekken van eigen stroom.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top