skip to Main Content

Honeywell Evohome

Evohome Honeywell

Met de Honeywell Evohome bepaalt u voor elke ruimte in huis apart de temperatuur. U kunt op de Honeywell Evohome thermostaat eenvoudig programmeren hoe warm u het wilt hebben in de woonkamer, keuken, slaapkamer, enz. De temperatuurinstellingen zijn ook eenvoudig aan te passen via een app op uw mobiele telefoon of tablet.

Heeft u een hout- of pelletkachel in de woonkamer, maar wilt u niet dat daardoor alle andere ruimtes te koud worden, dan is de Honeywell Evohome de oplossing. U combineert de thermostaat met speciale radiatorknoppen waarop u per radiator de temperatuur (op afstand) kunt instellen.

Een thermostaat en vier radiatorknoppen kosten 750 euro. Aangename warmte in elk vertrek combineert u op deze manier met een aanzienlijke besparing van energiekosten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top