skip to Main Content

Ariston elektrische boiler met subsidie

De Ariston elektrische boiler van 118 liter met warmtepomp -LYDOS HYBRID- zorgt voor duurzaam warm water. Het is de eerste hybride boiler met klasse A. De LYDOS HYBRID kan tot 50% energiebesparing realiseren in vergelijking met een elektrische boiler van klasse B. De dubbele technologie combineert de elektrische weerstand van een boiler met een warmtepomp en biedt nog meer comfort.

Het systeem kost inclusief montage 1.500 euro. Wij leveren alles compleet werkend op. Op dit apparaat kunt u ISDE-subsidie ontvangen ter waarde van 500 euro. De meldcode voor dit apparaat is KA15644.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top