skip to Main Content

Zwarte zonnepanelen plaatsen

Zwarte zonnepanelen

Leveren en plaatsen van zwarte zonnepanelen bij Bed and Breakfast Zathe, De Spieker 52 in Itens. Met onze handige GEDA ladderlift van all-up zijn de zonnepanelen zomaar boven. Weten hoe deze ladderlift werkt, kijk op onze Facebook pagina voor een filmpje.

Zathe De Spieker is een prachtige, karakteristiek Friese boerderij uit 1890 van het type ‘kop-hals-romp’. Met een sfeervolle, gastvrije Bed and Breakfast met drie luxe, ruime zit-slaapkamers op de begane grond met privé badkamer en een geserveerd vers ontbijt in de gezellige eetkamer, met aangrenzend een gastenkeuken.

Deze plek staat in 1511 beschreven als ‘oppe Spycker’. In de loop der eeuwen verandert deze naam. In 2004 wordt de boerderij als ‘De Spieker’ beschreven. Een spieker is een opslagplaats voor graan uit het verleden.

Kijk voor meer informatie op www.bedandbreakfastfriesland.eu

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top