skip to Main Content

Woonboerderij Oude Bildtzijl

Woonboerderij Oude Bildtzijl1

In samenwerking met Hofstra Bouw uit Witmarsum leggen wij al het installatiewerk aan in een woonboerderij in Oude Bildtzijl. De boerderij is binnenin geheel gestript en als eerste hebben we de aan- en afvoer van water aangelegd onder de vloer.

Daarnaast leggen we alle elektra aan, de CV en plaatsen we zonnepanelen op het dak van deze woonboerderij. Het sanitair en andere natte ruimtes voorzien we ook van het installatiewerk dat nodig is.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top