skip to Main Content

Melkveebedrijf van Hettinga-Bruning te Hitzum

Installatie stal Hitzum

Bij het melkveebedrijf van Hettinga-Bruning in Hitzum mogen we al het installatiewerk uitvoeren. Dat betekent de volledige elektrische installatie aanleggen en ervoor zorgen dat die goed werkt: wandcontactdozen, bekabeling, krachtstroom en aggregaat.

Dit doen we voor de melkstal, wachtruimte, het kantoor en de kantine. We leggen alle verlichting aan in alle ruimtes zoals de stal en het kantoor. We plaatsen zonnepanelen en sluiten deze aan. En, de datakabels mogen we eveneens verzorgen. Een grote klus en een heel mooie opdracht bij dit mooie melkveebedrijf.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top