skip to Main Content

Kootje bij de Brug

Kootje bij de Brug

Kootje bij de Brug  is een outdoor-voorziening voor kanoverhuur, roeibootverhuur en bootjesverhuur. De theetuin ligt aan het water de Wymerts  bij Wolsum in een rustieke omgeving van Friesland. Kootje bij de Brug vind je vlakbij Bolsward op 2 minuten afstand van de A7.

Installatiebedrijf Lukkes heeft op het dak van Kootje bij de Brug zonnepanelen geplaatst en geleverd. Daarnaast hebben we meteen diverse elektra werkzaamheden uitgevoerd. Aan de waterkant staat nu een kast met stroompunten, zodat de boten weer opgeladen kunnen worden. Mooi project.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top