skip to Main Content

Zorgboederij Ferbining

Zorgboerderij De Ferbining

Zorgboerderij Febining in Welsryp is een kleinschalige zorgboerderij. Ze bieden er zorg aan mensen met een verstandelijke beperking, aan (ex-)verslaafden en mensen met een autistische stoornis. De Ferbining heeft al een paardenmelkerij en een hondenkennel. De cliënten verzorgen de dieren en werken op het erf.

De Ferbining gaat nu uitbreiden. Er wordt een grote geitenstal bij de boerderij gebouwd. Wij mogen daarvoor het installatiewerk verzorgen. We zijn daar onlangs met de intallatiewerkzaamheden gestart. Een mooi project en wij zijn vereerd hieraan mee te mogen werken.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top