skip to Main Content

Installatie ligboxstal

Installatie stal Tzum

De nieuwe ligboxstal van de familie Bootsma te Tzum is in gebruik. De nieuwe ligboxstal biedt ruimte aan 435 melkkoeien. In de stal staat een melkcarrousel voor 40 koeien. Wij mochten de installatie van de ze ligboxstal verzorgen.

Installatiebedrijf Lukkes heeft de complete installatie verzorgd van de ligboxstal in Tzum. Een mooi en groot project. Alle leidingen voor aan- en afvoer van water, de gehele elektrische installatie, de watertanks en de energiezuinige verlichting hebben we aangebracht. Als laatste plaatsen we nog de zonnepanelen op van het dak van de stal, zodat de energiekosten laag kunnen blijven.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top