skip to Main Content

Subsidie op pelletkachel

Pelletkachel Installatiebedrijf LukkesVanaf 4 januari 2016 opent het ministerie van Economische Zaken een nieuwe subsidie. U kunt een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

De officiële naam van de subsidie is Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). De overheid wil dat we met z’n allen minder gebruik gaan maken van gas voor verwarming en meer van duurzame energie. Hiermee besparen we energie en stoten we ook  minder CO2 uit. Met de subsidie wil de overheid stimuleren dat we zelf meer duurzame energie gaan opwekken en gebruiken.

De subsidieregeling loopt vanaf 4 januari 2016. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen: 0517 64 12 42. Voor meer informatie over de subsidieregeling, kunt u ook terecht op de website van de overheid.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top