skip to Main Content

Warmteshow succesvol

pelletkachel en houtkachel gekoppeld aan cv

De warmteshow organiseerden we op 11 en 12 december in onze showroom in Arum. Ondanks het behoorlijk warme weer, hebben velen de weg naar de warmteshow weten te vinden. In de showroom hadden we verschillende kachels tentoongesteld. De keus was groot en we hebben behoorlijk wat kachels verkocht. Een succesvolle actie!Nordic Fire was speciaal voor de warmteshow naar Arum gekomen met een demonstratiewagen. Zeven kachels in alle soorten en maten had Nordic Fire meegenomen om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. In de showroom hadden we meerdere kachels ontstoken, zodat iedereen meteen kon zien wat voor soort vlam de kachel van hun keuze zou gaan geven. Traditionele houtkachels stonden aan, maar ook efficiëntere pelletkachels. Een houtkachel en een pelletkachel waarmee ook de cv-installatie kan worden verwarmd, trokken veel aandacht.

Een aantal ervaren stokers vroeg ons tijdens de warmteshow hoe ze een hout- of pelletkachel aan konden hebben, terwijl de cv niet af zou slaan. We hebben daar mooie oplossingen voor. Met een mobiele thermostaat kunt u de ene ruimte verwarmen met een houtkachel en andere ruimtes toch ook op temperatuur houden. Zet de verplaatsbare thermostaat gewoon in de ruimte neer die door de cv moet worden verwarmd. De radiatoren in de ruimte die u verwarmt met de hout- of pelletkachel gaan vanzelf uit wanneer die ruimte op temperatuur is. Het systeem met de mobiele thermostaat werkt ook voor vloerverwarming. Met de Evohome van Honeywell kunt u zelfs voor iedere ruimte in huis een eigen temperatuur kiezen. Vraag ons naar de mogelijkheden en vul onderstaand contactformulier in. Wij adviseren u graag.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is al in 3 eeuwen actief vanuit Arum. Wij zijn al meer dan 120 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met meer dan 120 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top