Warmteshow in Arum op 11 en 12 december

Actie, Duurzaam, Verwarming / 17.11.2015

Houtkachel pelletkachel Lukkes warmteshow

Op 11 en 12 december organiseren wij de warmteshow in onze showroom in ArumVrijdag 11 december bent u van 13.00 tot 21.00 van harte welkom. Zaterdag 12 december kunt u van 9.30 tot 16.00 in onze showroom terecht. We geven uitgebreide demonstraties van hout- en pelletkachels die u ook aan uw cv-ketel kunt koppelen. Laat u verbazen door de mogelijkheden van deze energiezuinige manier van verwarmen. Ga ook voor comfort en duurzaamheid en bezoek onze warmteshow in de showroom in Arum op 11 en 12 december.
Geniet van het comfort en ervaar de optimale warmte. Pelletkachels leveren een zeer sfeervolle warmte in uw huis en u bespaart direct op uw gasverbruik. De moderne pelletkachels werken volautomatisch en hebben een bijzonder hoog rendement. De bediening gaat via een eenvoudig paneel, dat automatisch de juiste hoeveelheid brandstof aanvoert. Ook het schoonmaken van de kachel gebeurt automatisch. Verbranding gebeurt onder hoge temperaturen, waardoor de verbranding schoon is en er weinig as overblijft. Laat u verrassen tijdens de warmteshow.

Haal de warmte in huis met een hout- of pelletkachel die u kunt koppelen aan uw bestaande cv-installatie. U combineert zo de sfeervolle warmte van een kachel met de aangename warmte via uw radiatoren. Hout- of pelletkachels die geschikt zijn voor een cv-koppeling zorgen ook nog eens voor een besparing op uw gasverbruik. Installatiebedrijf Lukkes levert  deze kachels van Nordic Fire en Wodtke.

Tot ziens in onze showroom in Arum op 11 of 12 december!
Vrijdag 11 december van 13.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 12 december van 9.30 tot 16.00 uur.

Tags: , , , , , , , , , , ,