Skip to content

Warmtepomp Plan Ludinga Harlingen

Aan de oostzijde van Harlingen wordt plan Ludinga ontwikkeld. Een nieuwe wijk met een parkachtige en landelijke sfeer. Kindvriendelijk met scholen, een speeltuin, een winkelcentrum en ziekenhuis. De woningen kenmerken zich door wooncomfort en duurzaamheid. Tientallen woningen in deze wijk hebben we al voorzien van installatiewerk en zonnepanelen. Onlangs boorden we naar een bron voor een warmtepomp, zodat deze woning volledig energieneutraal is.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thuis in uw huis!

Installatiebedrijf Lukkes is sinds 1898 actief vanuit Arum. Wij zijn al 125 jaar thuis in uw huis. Installatiebedrijf Lukkes is uw duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor advies, installaties, onderhoud en reparaties. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Bij ons bedrijf werken 20 vaste vakmensen, waarvan de meesten al tientallen jaren. Met 125 jaar ervaring en vaste specialisten zijn wij hét vertrouwde adres voor al uw installaties. Bel ons voor een afspraak of neem een kijkje in onze showroom in Arum of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De drie logos Lukkes
Arum

Showroom (alleen op afspraak)
Sytzamaweg 62A
8822 VD Arum
0517 64 12 42
info@lukkes.nl 

Back To Top